02

Vă prezint în acest articol o casă readusă la viaţă datorită entuziasmului şi dragostei pentru stilul neoromânesc a unui tânăr. Casa se află în Galaţi, într-o zonă centrală, pe o străduţă liniştită. Când clientul a cumpărat această casă, a început să caute modalitatea de a o renova şi a-i reda strălucirea de altădată. După foarte multe căutări a ajuns la CoArtCo ce produc profile decorative din polistiren, iar aceştia întelegând cerinţele clientului, l-au îndrumat către mine pentru a-i face un design complet de faţade. Îndrumarea a fost foarte benefică deoarece eu ca arhitect m-am ocupat nu doar de profilele desorative (ancadramente, solbancuri, brâuri, cornişe, etc), ci am facut design şi pentru ferestre, uşi, terasa închisă de lemn ş.a., armonizând întregul ansamblu. Sunt multe aspecte care mi-au reuşit în acest design, dar cel mai mult sunt încântat de al doilea turn pe care l-am evidenţiat, schimbând în acest fel aspectul casei şi înnobilându-o.

Am să vă prezint mai întâi imagini cu casa aşa cum arăta în momentul în care am cunoscut-o, iar apoi imagini cu design-ul propus de mine.

Menţionez că acest proiect a mai fost publicat pe site-ul www.dizbazaar.ro, unde ve-ţi găsi mai multe detalii despre povestea casei.

One Comment

  • mihai s. spune:

    Buna ziua ! Aceasta casa cati metri patrati are ,si cum este compartimentata . Ma intereseaza , o asemenea casa insa fara constructie subterana s-au demisol , cum se zice …In cate luni ari putea fi construita . Imi puteti face va rog un pret pt. acest proiect

Lasă un răspuns