2014_23_Casa dl Sorin Zamfir_43

Fiecare proiect reprezintă o provocare, iar acest proiect a marcat profund perioada de început a proiectării mele în stil neoromânesc deoarece prin cerinţele specifice şi prin amploare m-a făcut pe mine însămi să cresc din punct de vedere profesional.

Am realizat acest proiect în stil neoromânesc pentru un client din Oradea care a achiziţionat un teren destul de mare într-o zonă foarte buna a oraşului. Pe teren există o casă în stil neormânesc din perioada interbelică, mică şi frumoasă, iar clientul şi-a dorit să o înlocuiască cu una mai potrivită ca dimensiune cu nevoile personale şi valoarea terenului. Cerinţa pentru proiectare a fost simplă: o casă în stil neormânesc cât mai frumoasă!

Rezultatul a fost o încântare pentru client şi sper să vă placă şi dvs!

3 Comments

  • Ovidiu Popoviciu spune:

    Va salut, am si eu o viluta eclectica din 1910, dar mi se pare foarte mica pentru nevoile mele de viitor. As vrea sa fac cum ati facut in acest proiect, mi se pare foarte reusit, adica sa dau jos ce e vechi si sa construiesc un palat nou, neaparat eclectic, eventual sa extind ceea ce am acum, pentru ca respect mult istoria!!

  • Ungureanu spune:

    !!!!!

Lasă un răspuns