dsc_1239

În apropiere de Alexandria, la marginea localităţii Cernetu, un om cu suflet mare a început ridicarea unei mănăstiri din care deocamdată este aproape gata doar biserica, ce a fost sfinţită sâmbătă 15.10.2016.

Despre această bisercă am mai scris un articol anterior în care prezentam soluţia de faţade pe care o gândisem eu, urmând cerinţele beneficiarului şi despre care găsiţi detalii aici.

Biserica a fost terminată la interior, iar contribuţia mea a fost legată în special de pardoseală pentru care am ales o combinaţie de gresie grena pentru zona de câmp şi o gresie crem cu model pentru zona de traversă, ambele produse fiind achiziţionate de la Orient Ceramic.

Pictura a fost realizată de dl Pioră Oprea.

Vă invit când aveţi drum prin zonă, să vă opriţi câteva clipe şi la această mănăstire!

About Adrian Paun

Sunt un tânăr arhitect interesat de proiectarea şi promovarea arhitecturii de calitate. În realizarea proiectelor de arhitectură am o abordare foarte pragmatică, plecând de la util şi ajungând apoi la frumos. Partea utilă cuprinde aspecte legate în primul rând de cerinţele clientului, apoi de confort, mediu înconjurător, eficientizarea costurilor, soluţii tehnice optime, ş.a. Partea frumoasă a proiectului se regăseşte în stilurile arhitecturale din care mă inspir, în special stilul tradiţional românesc şi stilul neoromânesc, dar nu numai.

0742 081 533