DSC_0050

Vă prezint mai jos câteva imagini de pe şantierul casei Ileana, făcute sâmbătă, 21. 11. 2015:

About Adrian Paun

Sunt un tânăr arhitect interesat de proiectarea şi promovarea arhitecturii de calitate. În realizarea proiectelor de arhitectură am o abordare foarte pragmatică, plecând de la util şi ajungând apoi la frumos. Partea utilă cuprinde aspecte legate în primul rând de cerinţele clientului, apoi de confort, mediu înconjurător, eficientizarea costurilor, soluţii tehnice optime, ş.a. Partea frumoasă a proiectului se regăseşte în stilurile arhitecturale din care mă inspir, în special stilul tradiţional românesc şi stilul neoromânesc, dar nu numai.

4 Comments

 • bizu spune:

  Sunt superbe felicitari!

 • dan spune:

  Abia astept sa ne-o prezentati la cheie. Poate faceti si-un filmulet sa inteleaga si „arhitectii moderni” ca minimalismul este expresia saraciei interioare, supunerii in fata lipsei de forma, complotului cu nuditatea ideilor.
  A-ti nega radacinile e ca si cum le-ai cere francezilor sa darame castelele de pe Valea Loarei si in locul lor sa construiasca niste cosmelii din BCA.

  • Adrian Paun spune:

   Eu sunt de parere ca si modernismul din care deriva minimalismul are importanta sa, insa nu trebuie absolutizat. Cred ca aici este problema.
   Cand omul este tanar este „sedus” de mode straine, insa pe masura ce inaintam in varsta intelegem si apreciem valorile profunde ce deriva din traditie/trecut. Cred ca noi cei care am devin mai intelepti ar trebui sa ne prezentam punctul de vedere si valorile intr-un mod placut si pe intelesul celor mai tineri.

   Adrian

0742 081 533