IMG_0336

Atunci când călătoresc prin ţară iau aminte la casele pe lângă care trec în viteza maşinii, descoperind astfel că s-au construit case frumoase peste tot, iar casa pe care v-o prezint în acest articol este unul dintre exemple.

Pe drumul dintre Târgovişte şi Câmpulung, există o localitate numită Cetăţeni unde am descoperit această minunăţie de casă în stil neoromănesc. Din păcate vegetaţia nu mi-a permis să o văd pe de-antregul, ci doar fragmente mai mici sau mai mari pe care vi le prezint şi dvs:

About Adrian Paun

Sunt un tânăr arhitect interesat de proiectarea şi promovarea arhitecturii de calitate. În realizarea proiectelor de arhitectură am o abordare foarte pragmatică, plecând de la util şi ajungând apoi la frumos. Partea utilă cuprinde aspecte legate în primul rând de cerinţele clientului, apoi de confort, mediu înconjurător, eficientizarea costurilor, soluţii tehnice optime, ş.a. Partea frumoasă a proiectului se regăseşte în stilurile arhitecturale din care mă inspir, în special stilul tradiţional românesc şi stilul neoromânesc, dar nu numai.

One Comment

  • Mihai Diaconu spune:

    Intr-adevar o casa fabuloasa si ca proportii si ca imbinare de elemente. Imi place scara de la capatul prispei (inchisa cu ceamlac) cum se continua catre intrarea in pod (sau asa mi se pare…)

0742 081 533