IMG_2100

Vă prezint în acest articol o casă în stil neoromânesc cu o particularitate unică (până acum): turnul are acoperiş terasă (adică drept, orizontal, ca la blocuri).

De asemenea în registrul decorativ al casei observăm o combinaţie între elemente decorative în stil neoromânesc şi în stil art-deco. Panourile decorative de la balustrade sunt în stil neoromânesc (vasul din care izvorăşte viţa de vie), iar brâul dintre etajul I şi etajul II este în stil art-deco.

About Adrian Paun

Sunt un tânăr arhitect interesat de proiectarea şi promovarea arhitecturii de calitate. În realizarea proiectelor de arhitectură am o abordare foarte pragmatică, plecând de la util şi ajungând apoi la frumos. Partea utilă cuprinde aspecte legate în primul rând de cerinţele clientului, apoi de confort, mediu înconjurător, eficientizarea costurilor, soluţii tehnice optime, ş.a. Partea frumoasă a proiectului se regăseşte în stilurile arhitecturale din care mă inspir, în special stilul tradiţional românesc şi stilul neoromânesc, dar nu numai.

0742 081 533