img_0701

By 14/12/2016 2 Comments

img_0701

About Adrian Paun

Sunt un tânăr arhitect interesat de proiectarea şi promovarea arhitecturii de calitate. În realizarea proiectelor de arhitectură am o abordare foarte pragmatică, plecând de la util şi ajungând apoi la frumos. Partea utilă cuprinde aspecte legate în primul rând de cerinţele clientului, apoi de confort, mediu înconjurător, eficientizarea costurilor, soluţii tehnice optime, ş.a. Partea frumoasă a proiectului se regăseşte în stilurile arhitecturale din care mă inspir, în special stilul tradiţional românesc şi stilul neoromânesc, dar nu numai.

2 Comments

 • Rob Rosinga spune:

  Admir acest imobil deosebit ori de cate ori trec pe acolo. Sunt Olandez – ghid turistic – si am dezvoltat o pasiune pentru arhitectura de cand m-am mutat in Bucuresti acum 20 de ani. Ma ingrozeste ideea ca un cutremur mare ar nimici multe bijuterii arhitectonice din acest oras fascinant. Rusine primarilor Bucurestiului care sunt evident inconstienti de comoarea pe care au in administrare. Apreciez proiectul dvs. de documentare si va doresc mult succes!

  • Adrian Paun spune:

   MUltumesc! Mai mult decat documentare, imi doresc sa retrezesc interesul masei largi de oameni asupra acestor cladiri, sa le aprecieze si in final sa faca ceva pentru ele.
   Adrian

Lasă un răspuns

0742 081 533