Case cu etaj pentru confortul tau

Locuinte fara etaj

05
Vila Iulian
04
Vila Matei
01
Casa Ana
01
Luminișul codrului
01
Cuibul Rândunicilor
2017_192_Casa Pr Stefan 01
Stupina
01
Soare de mai
01
Vila Pescăruş
02[1]
Floarea Soarelui
CV 04_Perspectiva 02
Au înflorit salcâmii
2015_11_CV noiembrie 02
Casa Bucovina
01
Crăiasa Zăpezii
Casa luna mai 05
Un Strop de Fericire
04
Casa Mărţişor
06_casa-iunie-32
Luminişul Codrului
04_casa-aprilie-1
Casa bunicilor

Descopera cele mai speciale proiecte pentru case mici

Achizitionarea unui teren si construirea unei case sunt pasi importanti in viata oricarei persoane. Din acest motiv, deciziile legate de proiectul casei tale trebuie luate impreuna cu un specialist! Case Frumoase iti ofera o varietate de proiecte deosebite, din care il poti alege pe cel mai potrivit pentru tine si pentru familia ta!

Datorita faptului ca aceasta etapa a vietii presupune o investitie semnificativa, trebuie sa te asiguri ca totul va arata si va avea exact functiile pe care ti le doresti! Aspectul exterior, dar si interiorul casei, de la impartirea spatiului pana la amenajarea lui, vor reflecta stilul visat de tine.

Case mici inseamna si costuri reduse

Daca nu dispui de un buget generos, daca iti doresti mai mult spatiu pentru gradina ori, pur si simplu, nu iti doresti o locuinta foarte mare, o casa de dimensiuni restranse va fi perfecta pentru tine si cei apropiati!

In plus, o casa mica presupune cheltuieli mai mici, atat in momentul constructiei, cat si pe termen lung, referitor la costul intretinerii acesteia.

Fie ca iti doresti o casa cu sau fara etaj, Case Frumoase iti pune la dispozitie proiecte pentru suprafete reduse, pentru care nu va trebui sa modifici bugetul, dar in care vei avea parte de siguranta si confort.

Nu vei fi nevoit sa faci compromisuri, chiar daca vei avea o casa mica

Proiectele de la Case Frumoase iti ofera ocazia sa ai parte de o locuinta perfect adaptata nevoilor si dorintelor tale. Fie ca iti doresti mai mult spatiu de depozitare si vrei ca locuinta ta sa aiba subsol sau iti doresti etaj, pentru ca fiecare copil sa aiba camera sa, vei gasi in portofoliu casa potrivita pentru tine.

Dimensiunile reduse nu inseamna ca va trebui sa faci compromisuri in privinta calitatii, a confortului sau al design-ului, pentru ca planul casei este gandit in asa fel incat, indiferent de suprafata, sa corespunda standardelor tale. Vei avea parte de tot ce este mai bun, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic. De asemenea, pe pagina fiecarui proiect in parte, vei gasi cele mai potrivite materiale pentru constructia casei.