Ceva nou, ceva vechi , ceva unic .. RECICLAREA

lightpot-21

Observ în ultimul timp, că tot mai  multe persoane doresc să-şi particularizeze spaţiul folosind obiecte vechi, obiecte dragi , şi pe care nu ştiu unde şi cum să le încadreze. Ar vrea să păstreze  legătura cu trecutul şi şi legătura cu amintirile pe aceste obiecte le trezesc, dându-le un aer proaspăt.

Designul cu obiecte reciclate a apărut de ceva vreme şi în Romania, a fost îmbrăţişat cu fervoare de către o parte dintre designeri şi apreciat de tot mai mulţi dintre cei care doresc să refoloseasca obiectele din trecut, schimbându-le funcţiunea şi adaptându-le noilor necesităţi.

Vă prezint mai jos câteva idei care să vă inspire!

Cu drag,

arh Andreea Ciplea

About Adrian Paun

Sunt un tânăr arhitect interesat de proiectarea şi promovarea arhitecturii de calitate. În realizarea proiectelor de arhitectură am o abordare foarte pragmatică, plecând de la util şi ajungând apoi la frumos. Partea utilă cuprinde aspecte legate în primul rând de cerinţele clientului, apoi de confort, mediu înconjurător, eficientizarea costurilor, soluţii tehnice optime, ş.a. Partea frumoasă a proiectului se regăseşte în stilurile arhitecturale din care mă inspir, în special stilul tradiţional românesc şi stilul neoromânesc, dar nu numai.

0742 081 533