Culorile României

Miercuri, 29 aprilie 2015, a fost lansată campania „Culorile României” de către firma Policolor, campaniei ce își propune să susţină proiecte care sunt unice şi să construiască o comunitate a celor care pun în valoare țara şi culorile ei, prin tot ceea ce fac.

Eu am onoarea să fiu un „Ambasador” al Culorilor României şi vă invit pe toţi acei dintre dvs care urmariţi activitatea mea să aruncaţi o privire şi pe site-ul dedicat acestei campanii unde veţi găsi mai multe informaţii despre acele proiecte şi oamenii minunaţi cărora m-am alăturat, www.culorileromaniei.ro, sau pe pagina de Facebook.

Cu drag,

Adrian

About Adrian Paun

Sunt un tânăr arhitect interesat de proiectarea şi promovarea arhitecturii de calitate. În realizarea proiectelor de arhitectură am o abordare foarte pragmatică, plecând de la util şi ajungând apoi la frumos. Partea utilă cuprinde aspecte legate în primul rând de cerinţele clientului, apoi de confort, mediu înconjurător, eficientizarea costurilor, soluţii tehnice optime, ş.a. Partea frumoasă a proiectului se regăseşte în stilurile arhitecturale din care mă inspir, în special stilul tradiţional românesc şi stilul neoromânesc, dar nu numai.

0742 081 533