DSC_0013

Vă prezint în acest articol imagini cu proiectul Mona Lisa aproape de realizare finală (mai sunt de adăugat elementele decorative de faţadă şi partea de lemn).

Este o casă în stil neoromânesc, cu o volumetrie frumoasă. Totuşi cel mai mult sunt încântat la acest proiect de spaţiile interioare ce sunt bine proporţionate, curg firesc unul dintr-altul, au privelişte frumoasă şi intimitate. Cel mai deosebit este totuşi livingul înalt cât un nivel şi jumătate ce crează o impresie extraordinară!

About Adrian Paun

Sunt un tânăr arhitect interesat de proiectarea şi promovarea arhitecturii de calitate. În realizarea proiectelor de arhitectură am o abordare foarte pragmatică, plecând de la util şi ajungând apoi la frumos. Partea utilă cuprinde aspecte legate în primul rând de cerinţele clientului, apoi de confort, mediu înconjurător, eficientizarea costurilor, soluţii tehnice optime, ş.a. Partea frumoasă a proiectului se regăseşte în stilurile arhitecturale din care mă inspir, în special stilul tradiţional românesc şi stilul neoromânesc, dar nu numai.

0742 081 533