Proiecte de Case cu Etaj moderne

Locuinte confortabile pentru tine si familia ta

04
Piscul lui Bogdan
04
Ioana Adriana
04
English Vibe
04
Villa Piovene
04
Dochița
04
Valea cu brazi
04
Villa Raluca
04
AN-2
01
Luminișul codrului
01
Cuibul Rândunicilor
01
Albinuța
2017_192_Casa Pr Stefan 01
Stupina
01
Ioana d’Arc
01
Un far în noapte
03
Elena din Troia
01
Zorba Grecul
01
Cuibul cu berze
2014_23_Casa dl Sorin Zamfir_43
Vodă Brâncoveanu
La Ciolpani cu frunza lată 01
La ciolpani cu frunza lată
02
Visul unei nopţi de vară
Cântecul privighetorii 01
Cântecul privighetorii
Vila Cerna 01
Vila Cerna
q
La umbra cerdacului
casa-septembrie-03
Conacul dintre Vii
cv-august-09
La Mediterana
casa-luna-iulie-06
La portul Eladei
05_casa-mai-03
Vila Maria Doamna
casa-1609
Mândra

Proiectele de casa cu etaj – cea mai eficienta solutie pentru tine si familia ta

Daca esti in cautarea unui proiect de casa ideal pentru tine si familia ta, atunci o locuinta cu etaj este alegerea potrivita, din mai multe puncte de vedere. Pe site poti gasi diverse modele pentru proiectele de casa cu etaj, din care te poti inspira inainte de a lua orice decizie, astfel incat sa faci intotdeauna alegerea corecta.

Descopera care sunt avantajele caselor cu etaj

Casele cu etaj se afla printre preferinte majoritatii, intrucat acestea prezinta anumite beneficii destul de relevante, pe care ar trebui sa le iei in considerare:
– Costuri mai mici din punct de vedere al construirii, deoarece ocupa o suprafata mai mica decat un alt timp de constructie extins ca dimensiune. In cazul unei case cu etaj, cheltuielile legate de ridicarea fundatiei si cele ce tin de construirea acoperisului sunt, de regula, incadrate in intervale medii, spre deosebire de o casa spatioasa, dar fara etaj.
– Consumul de energie poate fi mai redus, intrucat o constructie pe mai multe nivele poate fi mai usor incalzita, spre exemplu, chiar si atunci cand conditiile meteo sunt schimbatoare sau nefavorabile.
– In functie de cum iti planifici realizarea arhitecturala, te vei asigura ca fiecare membru al familiei tale va avea propriul spatiu si intimitatea de care are nevoie.
– Daca esti o persoana care apreciaza natura si tot ce tine de aceasta latura, nimic nu se va compara cu privelistea de la un nivel superior, de care te poti bucura in voie.

Inainte de a te hotari cu privire la realizarea unui plan arhitectural, nu uita sa te inspiri din proiectele realizate pana acum pentru clientii nostri, pentru a iti gasi o structura care sa fie pe placul tau si care sa se potriveasca nevoilor familiei tale.

Echipa Case Frumoase iti sta la dispozitie, cu sfaturi si sugestii pentru a beneficia nu doar de o locuinta, ci de un mediu pe care sa-l poti numi cu drag „acasa” si in care sa te simti tot timpul relaxat, implinit si fericit.