Modele de case parter confortabile si durabile

Planuri pentru locuinte cu un singur nivel de tip interbelic

04
Conacul Florica
01
Casa Ana
01a
Floare de soc
01
La bunica
01
Soare de mai
01
Vila Pescăruş
02[1]
Floarea Soarelui
Casa Adriana
Casa Adriana
IMG_0011
Trei iezi cucuieţi
Matei Brâncoveanu
Matei Brâncoveanu
Trei iezi cucuieti 01
Trei iezi cucuieţi
Casa pe Str Verii 04
Casă pe Str Verii
2017_198_33_Casa Gitlan Mihaela si Ion 01
Ţărăncuţa
01
Casa Monteoru
01
Cabana Bucovina
04_casa-aprilie-1
Casa bunicilor
04
De din Vale
Casa Zeletin 01
Casa cu Flori

Cele mai frumoase proiecte de case cu parter

Te afli in cautarea locuintei perfecte, in care sa petreci cele mai placute clipe alaturi de familie si toti cei dragi tie? Ai ajuns in locul potrivit, intrucat sunt aici pentru a ma asigura ca ai parte de experiente deosebite atat in timpul proiectarii caminului de vis, cat si dupa amenajarea acestuia.

Pe aceasta pagina ai placerea sa vizionezi o serie de proiecte realizate pentru casele frumoase cu parter, la fel de frumoase ca cele din perioada interbelica si in care te vei simti furat de timp si de placerea de a privi viata dintr-un nou unghi. Te voi ajuta sa iti vizualizezi noul camin si sa transformi in realitate fiecare vis al tau in ceea ce priveste casa perfecta.

Te intrebi care sunt avantajele practice ale caselor fara etaj?

  • Sunt potrivite celor care isi doresc o locuinta compacta, desfasurata pe o suprafata medie si care ofera un spatiu de locuit perfect compartimentat;
  • Proiectele de case frumoase fara etaj iti asigura o uniformizare a caldurii pe timpul iernii si a racorii in timpul sezonului cald, cerdacul jucand un rol important in conservarea temperaturilor din interior;
  • Costurile de intretinere sunt mult mai reduse decat ale altor tipuri de case;
  • Arhitectura exterioara pastreaza originalitatea casei si ii confera atribute speciale, care vor rezista in timp;
  • Casele fara etaj ofera avantaje deosebite familiilor cu copii mici, persoanelor cu dizabilitati sau seniorilor, ferindu-i de nevoia de a urca zilnic scarile de interior.

Cu ajutorul ideilor pe care ti le propun si inspirandu-te din proiectele de case frumoase fara etaj pe care le-am realizat deja pentru clienti fericiti, poti avea in curand un nou loc pe care sa il numesti cu drag “acasa”.

O casa fara etaj realizata cu design deosebit si pastrand standardele de frumusete ale caselor vechi este ceea ce iti trebuie pentru a duce o viata linistita aproape de natura din gradina. Alaturi de echipa mea, iti voi oferi bucuria de a locui intr-un loc special pe care il meriti pe deplin.