Sobe teracotă Fancris

img_20161022_152000

Sâmbătă am fost în vizită la depozitul firmei Fancris pentru a căuta o sobă potrivită pentru casa părinţilor mei de la ţară. Vine iarna, iar ei se încălzesc la o sobă făcută de cineva din sat, sobă care iarnă de iarnă îi afumă şi pe ei şi toată casa şi nici căldură nu prea dă! Aşa că după ce am căuta pe net informaţii, am hotărât să merg la FANCRIS.

Iniţial eram hotărât să cumpăr o sobă pe roţi din mai multe motive, dar am cerut mai multe informaţii şi sfaturi de la d-na Agripina Pavel şi am apreciat sinceritatea cu care mi-a raspuns. Am rămas cu impresia că nu încerca să-mi vândă repede un produs şi să scape de mine, ci să-mi dea sfatul cel mai bun pentru situaţia mea iar eu să decid. Au câteva modele de sobe foarte frumoase, lucrează cu teracote din Ardeal de foarte bună calitate (Bistriţa, Târgu Mureş şi Oradea), şi am aflat câteva detalii tehnice foarte folositoare pentru meseria mea.

Mai jos sunt câteva fotografii din depozit şi vă invit sa faceţi o vizită pe la ei dacă sunteţi în căutare de sobe gata făcute. sau materiale pentru sobe (teracote, şamote, etc)

About Adrian Paun

Sunt un tânăr arhitect interesat de proiectarea şi promovarea arhitecturii de calitate. În realizarea proiectelor de arhitectură am o abordare foarte pragmatică, plecând de la util şi ajungând apoi la frumos. Partea utilă cuprinde aspecte legate în primul rând de cerinţele clientului, apoi de confort, mediu înconjurător, eficientizarea costurilor, soluţii tehnice optime, ş.a. Partea frumoasă a proiectului se regăseşte în stilurile arhitecturale din care mă inspir, în special stilul tradiţional românesc şi stilul neoromânesc, dar nu numai.

0742 081 533