DSC_1277

Vă prezint în acest articol câteva imagini cu interioare de la Vila Florica a Brătienilor. Am fost impresionat de faptul că în această vilă există trei biblioteci dintre care cea mare are o particularitate deosebită: este pe două nivele, la nivelul de jos existând uşile de acces către apartamentele copiilor!

Mi-a mai plăcut cuptorul de pe terasa de la etaj care are şi un loc pe care se poate dormi, şi locul de lectură de la terasa etajului II.

About Adrian Paun

Sunt un tânăr arhitect interesat de proiectarea şi promovarea arhitecturii de calitate. În realizarea proiectelor de arhitectură am o abordare foarte pragmatică, plecând de la util şi ajungând apoi la frumos. Partea utilă cuprinde aspecte legate în primul rând de cerinţele clientului, apoi de confort, mediu înconjurător, eficientizarea costurilor, soluţii tehnice optime, ş.a. Partea frumoasă a proiectului se regăseşte în stilurile arhitecturale din care mă inspir, în special stilul tradiţional românesc şi stilul neoromânesc, dar nu numai.

One Comment

  • Catalin Manolescu spune:

    Marturisesc ca am fost anul acesta pentru prima data la Casa Bratianu si am ramas impresionat e ceea ce am vazut. Nu doar edificiul este impresionant ci si uniatatea stilistica , armonia si personalitatea lui, imprumutata parca de la la toti Bratienii,dar cel mai mult de la Ionel.Va felicit pentru abordarea traditionala….romaneasca a discursului dumeavoastra arhitectonic. Imi martusesc admiratia sincera pentru ceea ce faceti!

0742 081 533